• Tillverkare och distributör av babyprodukter och leksaker

Rebael Napp Cold Pearly Dolphine - Cloudy Pearly Elephant

Två nappar med rund sugdel i 100% ren naturgummi. Matcha varje outfit med en napp från Rebael.

Artikelnr: 5744002333029
EAN-kod: 5744002333029
 • Beskrivning

  Rebael nappar med rund sugdel i 100% ren naturgummi, helt utan tillsatta kemikalier. Välj mellan många olika färger - matcha varje outfit med en napp från Rebael.

  Rebael nappar har sugdel tillverkad av naturgummi, också kallat naturgummilatex. I Rebael nappar får naturgummin torka naturligt, utan tillsatta kemikalier. Det gör att tillverkningsprocessen tar lite längre tid men ger renare, hållbarare och säkrare nappar.

  Material: napp av 100% naturgummi. Plastdelar av medicintekniskt godkänd polypropen.
  100% fri från BPA och helt vegansk.
  Godkänd enligt EN-1400.
  Tillverkad i Danmark.

  Skötselråd
  Häll kokande vatten över nappen och låt ligga i vatten i 5 minuter. Torka torr eller lägg att torka på en handduk.

  Renare och hållbarare nappar
  Napparna från Rebael görs i ren naturgummi, helt utan tillsatta kemikalier, för att vara det bästa och säkraste valet på marknaden. Den rena naturgummin som används gör att Rebael nappar måste torka längre under produktionsprocessen än nappar där kemikalier tillsätts för att korta naturgummins torktid. Den längre produktionsprocessen ger en högre kvalitet och helt rena och kemikaliefria nappar.

  Längre livslängd och säkrare nappar
  Sugdelen i naturgummi på Rebael nappar har doppats fler gånger än andra liknande nappar för att vara starkare och mer hållbar. Det innebär att Rebael nappar håller längre och inte missfärgas på samma sätt som många andra nappar kan göra. Det ger varje napp längre livslängd och gör de till en säkrare produkt.

  Närproducerat - Made in Denmark
  Rebael nappar tillverkas i sin helhet i Danmark. Anläggningen är medicinskt certifierad och napparna är tillverkade i enlighet med bestämmelserna i EN 1400. Att långväga transporter minimeras och produkterna produceras nära är en bonus.

 • Specifikation
  Material Sugdel 100% naturgummi. Plastdelar av medicintekniskt godkänd polypropen.
  Tillverkningsland Danmark
  Ca pris i butik 119 kr