• Tillverkare och distributör av babyprodukter och leksaker

Rebael

Nappar i naturgummi från Danmark

Rebael

Rebael är ett danskt märke med nappar tillverkade i naturgummi. Napparna från Rebael görs i ren naturgummi, helt utan tillsatta kemikalier, för att vara det bästa och säkraste valet på marknaden.

Tillverkade i Danmark i en medicinskt certifierad anläggning för att minimera långväga transporter.

Kvalitet

Sugdelen i naturgummi på Rebael nappar har doppats fler gånger än andra liknande nappar för att vara starkare och mer hållbar. Det innebär att Rebael nappar håller längre och inte missfärgas på samma sätt som många andra nappar kan göra. Det ger varje napp längre livslängd och gör dem till en säkrare produkt.

Ren naturgummi

Den rena naturgummin gör att Rebael nappar torkar längre under produktionsprocessen än nappar där kemikalier tillsätts för att korta naturgummits torktid. Den längre produktionsprocessen ger en högre kvalitet och helt rena och kemikaliefria nappar.

Om Rebael

“We got tired of low-quality boring pacifiers!” Därför slog grundarna till Rebael ihop sina erfarenheter från babybranschen, med lärdomar om vanliga problem med nappar, med kompetens från kemtekindustri. Resultatet blev Rebael – för att föräldrar vill ha kemikaliefria, hållbara och säkra nappar i skandinavisk design.