• Tillverkare och distributör av babyprodukter och leksaker

Summerville | Filtar

Mjuka, ekologiska filtar till bebisen

Ekologiska babyfiltar

Alla våra filtar är tillverkade i 100% ekologisk bomull. De är GOTS-certifierade hela vägen från den ekologiska bomullsodlingen, via infärgning och produktion till färdig produkt. Därför får de bära GOTS-loggan med certifieringsnummer.
Ekologiskt på riktigt!

Muslinfiltar

Tunna ekologiska muslinfiltar har många användningsområden. De är perfekta som tunn, sval och luftig filt att lägga över barnet på sommaren men även som gosig snuttefilt året om.
Muslinfiltarna har en hängare i ena hörnet för att enkelt hänga upp filten på en krok eller fästa nappen i.

Krinklade filtar

De krinklade muslinfiltarna är fina babyfiltar i 100% ekologisk bomull med en fantastisk struktur. De passar lika bra som filt i vagnen, vaggan eller sängen som de gör som mjuk snuttefilt.
Den krinklade bomullen är lättskött. Ingen strykning behövs och de ser alltid fina ut. Finns både med och utan spetskant.

Trikåfiltar

Babyfiltar i ekologisk bomullstrikå är mjuka, gosiga och snälla mot barnets känsliga hud. De blir snabbt en favorit och kan användas i vagnen, vid sovstunden eller som gosig snuttefilt.
Våra babyfiltar är tillverkade i 100% ekologisk bomull, helt utan nylon eller polyester, för bara det bästa är gott nog!

Visar 24 av 60