• Tillverkare och distributör av babyprodukter och leksaker

Summerville | Äta

Matset, muggar, haklappar mm för matstunden

Matset för barn

Summerville matset för barn är tillverkade i bambu respektive silikon. Bambu är ett naturligt och klimatsmart material som växer utan att konstbevattnas eller konstgödslas. Bambu är också komposterbart. Det gör det till ett miljövänligt, hållbart och klimatsmart material som också är vackert att titta på. Ett bra val för ett hållbart matset.

Muggar

Behändiga muggar i mjuk silikon som är enkla för små barnhänder att greppa och dricka ur, utan spill. 
Tack var den mjuka silikonen håller muggen att tappas i golvet, om och om igen, utan att locket lossnar. 
När locket till muggarna inte behövs längre kan muggen användas som en tålig mugg som är praktisk att packa ner inför utflykten.

Haklappar

En mjuk och smidig haklapp är praktiskt vid matstunden. Summerville haklappar och haklappar med ärm finns i ekologisk bomull respektive silikon. De är mjuka och följsamma för barnet att bära. Haklapparna kan enkelt torkas av med en fuktig trasa eller sköljas av efter matstunden. Smidigt och praktiskt!

Silikon

Silikon är ett naturligt material tillverkat av kisel och vatten. Det är inte är petroluembaserat, som plast. Silikon är ett mycket säkert material och därför utmärkt för äta-produkter.
Vi använder livsmedelsgodkänd silikon, godkänd enligt både FDA och LFGB, den högsta standarden för silikon, sk ”platinum silicone”.

Visar 24 av 151